Wensbus Leudal

De wensbus Leudal is voor iedereen in Haelen beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van ’s morgens 9.00 uur tot ’s avonds 18.00 uur.

Passagiers kunnen de bus bestellen op nummer 06 – 13 23 28 94. U krijgt dan de chauffeur van de dag aan de lijn die afspraken maakt over het tijdstip waarop de passagier thuis opgehaald en teruggebracht wenst te worden.

Onder het rijden mag de chauffeur de telefoon NIET opnemen i.v.m. veilig rijden. Bel later dan nog een keer of wacht af tot de chauffeur u terugbelt. Als u niet opneemt als de chauffeur u terugbelt omdat u bv. even weg bent dan wordt uw naam op een lijst gezet en wordt u later teruggebeld.

Bestel bij voorkeur de rit minimaal één dag voor de dag dat u reizen wil. De chauffeur kan dan zien of de gewenste reis in het schema past, op de dag zelf is dat vaak niet mogelijk. Na de afspraak wordt u aan de deur opgehaald en ook weer thuisgebracht.

Rollators kunnen mee in de bus als ze ingeklapt kunnen worden, scootmobiels kunnen niet mee. De passagiers moeten zelfstandig de wensbus in- en uit kunnen stappen.Er wordt gereden met een Mercedes Sprinter automaat waarin zich acht zitplaatsen bevinden. De prijs blijft ongewijzigd, of u alleen reist of met 8 personen.

Op zaterdag, zondag en feestdagen rijdt de wensbus in principe niet. Wilt u op die dagen toch rijden dan kunt u contact opnemen met de coördinator van deze ritten, de heer B. van de Venne, telefoonnummer 0475 – 510 978.

Verzorgingsgebied

De wensbus Leudal rijdt tussen de kernen Baexem – Buggenum – Haelen – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hornerheide – Neer – Nunhem – Roggel en de buitengebieden van deze kernen.

Voor meer informatie zie http://www.wensbusleudal.nl/