Presentatie concept-plan “Pluk a Way” in Haelen

      Reacties uitgeschakeld voor Presentatie concept-plan “Pluk a Way” in Haelen
Dorpsgaard Haelen

Samen actief in de gaard, plezierig en gezond!

Dorpsgaard HaelenDe Dorpsraad Haelen gaat met u aan de slag met het realiseren van de Pluktuin “Pluk a Way”. Deze fruitgaard  aan de Houtrustlaan wordt een ontmoetingsplek voor jong en oud, voor mens en dier. Een plek waar de kinderen een appeltje voor de dorst kunnen plukken, waar de vlinders in verschillende kleuren je buren zijn en waar de wilde bijen hun stuifmeel en honing komen halen.

De locatie wordt ingericht met bloemen, struiken en bomen die iets toe te voegen hebben voor de omgeving van mens en dier. Wat  en hoe? Dat bepalen de inwoners uit Haelen  die dit project een warm hart  toedragen. Het realisatietraject wordt begeleid door de gemeente Leudal en de stichting IKL.

Wilt u meer weten over dit project of wilt u mee denken over de inrichting? U bent van harte welkom op de informatieavond op woensdagavond 19 september.

Locatie:  Trefcentrum Aldenghoor,  Kasteellaan 7, 6081 AN te Haelen

Datum en tijdstip: woensdagavond  19 september,  aanvang 19.30 uur

Aanmelden

Aanmelden voor de informatieavond kunt u per mail:  info@dorpsraadhaelen.nl

Wilt u actief meewerken aan de totstandkoming van deze pluktuin en/of later onderhoud, meld u dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Ook kunt u op dit formulier aangeven of u op de hoogte gehouden wilt worden van de activiteiten en evenementen die in de Dorpsgaard georganiseerd worden.

Aanmeldformulier Pluktuin “Pluk a way”