Oproep voor (amateur)kunstenaars

      Reacties uitgeschakeld voor Oproep voor (amateur)kunstenaars

Oproep voor kunstenaars en amateur-kunstenaars uit Haelen, Horn, Buggenum en Nunhem

In verband met de coronacrisis kan dit jaar het traditionele Kunst- en Cultuurweekend van de Stichting Kunst & Cultuur Leudal helaas geen doorgang vinden. Toch is er goed nieuws!

Wat we wel op een verantwoorde wijze kunnen laten doorgaan, is het Kunstfietsen op zondagmiddag, dit jaar 6 september 2020: een mooie fietstocht langs ateliers en tuinen waar kunstenaars –amateurs en profs– laagdrempelig hun werk exposeren voor het publiek en ook te koop kunnen aanbieden. Dit jaar is de tocht geconcentreerd in en om de kernen Haelen, Horn, Buggenum en Nunhem.
De Stichting roept kunstenaars uit Haelen, Horn, Buggenum en Nunhem op zich hiervoor aan te melden: voor hen een kans om hun werk onder de aandacht van een groter publiek te brengen. Onder kunst verstaan we niet alleen beeldende kunst, ook muzikanten, performers, levende standbeelden, dichters enz. vragen we met klem op deze oproep te reageren.

Stuur zo spoedig mogelijk een korte mail met een omschrijving van uw kunstvorm, vergezeld van een foto van een kunstwerk, naar:
Wies Kerbusch, coördinator kunstfietsen: wieskerbusch@home.nl.

Zodra we voldoende aanmeldingen hebben, wordt er een infoavond gepland voor alle deelnemers.

Om de diversiteit, kwaliteit en kwantiteit te bewaken kan de werkgroep kunstfietsen van de Stichting Kunst en Cultuur Leudal indien nodig een selectie maken uit de aanmeldingen.