• Dit evenement is voorbij.

‘Vreigele biej het kèsjtiël’

14 april 2018 @ 21:00

‘Vreigele biej het kèsjtiël’ zaterdagavond 14 april a.s. bij Kasteel Aldenghoor

Zo’n avond waar je graag bij wilt zijn….

Stichting ‘Haele laeftj’ organiseert een gezellige avond ‘Vreigele’.

Tijdens deze avond, worden bekende en (nog) onbekendere Haelenaren of ‘boete-durpse’ geïnterviewd.

Je krijgt als bezoeker een kijkje in de levens van dichter Frits Criens sr, Prins Ralf Maes, buuttereedner Conny Bruijnaers, NOS producer Jeanne Beurskens en politici Stan Backus en Rens Ramaekers.

6 unieke verhalen, soms grappig, soms ernstig, maar altijd bijzonder. Tussendoor kun je genieten van lekkere hapjes van ‘Smaakvol’, met kok Peter Hendrix en luisteren naar de muziek van ‘Puur’, met zangeres Rianne Jansen. Dat alles in een betoverende omgeving, Kasteel Aldenghoor.

Kortom; een gezellig avondje uit voor iedereen!

Van, voor, met én door Haelenaren; met soms een verrassend uitstapje, maar altijd mét gevreigel!

Vorig jaar is deze avond voor de eerste keer georganiseerd, toen naar aanleiding van het 90-jarig bestaan van RKVV Haelen. De vele positieve reacties hebben ons doen besluiten om hieraan een vervolg te geven. De prijs voor een entreekaartje bedraagt € 17,50 p.p. incl. diverse hapjes.

Ben je er ook graag bij? Voor kaarten kun je terecht bij Kasteel Aldenghoor.

Stichting ‘Haele laeftj’

De onlangs opgerichte stichting stelt zich ten doel het bevorderen, verbeteren en stimuleren van het cultureel en sociaal leven van de bewoners in de gemeente Leudal en dorpskern Haelen in het bijzonder. Deze avond ‘Vreigele biej het kèsjtiël’ is de eerste activiteit en vindt plaats op zaterdagavond 14 april 2018 bij Kasteel Aldenghoor.

Datum:
14 april 2018