Fotowedstrijd

Reacties uitgeschakeld voor Fotowedstrijd

Beste inwoners van Haelen,

De Stichting Dorpsraad Haelen wil zich meer actief inzetten om met de gemeente beleid te maken of om door de gemeente opgelegde beleidsmaatregelen te beoordelen en daarmee te beïnvloeden. Om beleid te maken heb je een toekomstvisie nodig. Leden van De Stichting Dorpsraad Haelen zijn van mening dat er geen heldere visie is vastgesteld en wil daarom samen met de inwoners van Haelen een eigen toekomstvisie van Haelen opzetten. Om u als inwoner in de gelegenheid te brengen invulling te geven aan deze visie, organiseert de Stichting Dorpsraad Haelen een fotowedstrijd waarbij de inzenders de foto(‘s) met een korte tekst als aanvulling toevoegt. Denk hier aan de volgende items:

• Economie en werkgelegenheid (bv ontwikkelingen Zevenellen, BASF, Windmolenpark)
  • Voorzieningen (sport, winkels, horeca, openbaar vervoer, parkeren, laadpalen enz…)
  • Verbinding (wegennet, spoorweg, internet, treinstation enz.)
  • Cultuur (schutterij, carnaval, beleving enz.)
  • Energie (transitie, opwekken, opslaan, transport enz.)
  • Milieu (kwaliteit van lucht, water, bodem, non fossiel, verpakking, vuilnis)
  • Buitengebied (agrarisch, natuur, recreatie, energy-farming)

Van deze beelden en teksten gaat de Stichting Dorpsraad Haelen een toekomstvisie maken welke gepresenteerd wordt aan alle inwoners van Haelen en het gemeentebestuur om duidelijk kenbaar te maken wat leeft in Haelen en wat verwacht wordt door de inwoners Haelen.

Fotowedstrijd

met als thema:

toekomstvisie Haelen

• Stuur uw foto(’s), waaruit u uw gevoel, beleving, ervaring of creativiteit blijkt hoe de toekomst van Haelen er uit komt te zien, in vòòr 15 augustus 2019.
  • Vergeet niet uw naam, adres en tekst als ook de aanduiding van de locatie van de foto hierbij toe te voegen.
  • Alle ingezonden foto(‘s) worden eigendom van Stichting Dorpsraad Haelen en kunnen gebruikt worden voor promotiedoeleinden.
  • Een vakkundige jury beoordeelt de foto’s en kent de prijzen toe.
  • De winnende inzender wordt persoonlijk benaderd en krijgt bij de presentatie van de toekomstvisie van Haelen de bijbehorende prijs uitgereikt.
  • Na de feestelijke presentatie van deze toekomstvisie worden de ingezonden foto’s via een scherm gepresenteerd.
  • Stuur uw foto(s) met tekst digitaal in per e-mail: info@dorpsraadhaelen.nl

De leden van Stichting Dorpsraad bedanken u alvast voor uw bijdrage. Bent u inwoner van Haelen en wenst u meer betrokken te zijn met het reilen en zeilen van onze gemeenschap join het team van de Stichting Dorpsraad Haelen en geef u op per mail: info@dorpsraadhaelen.nl.