Collecte Goede Doelen

Reacties uitgeschakeld voor Collecte Goede Doelen

Beste inwoners van Haelen-Buggenum-Nunhem,

Over een paar weken is weer de collecte van de Goede Doelen. Nu inmiddels bij iedereen bekend.

Er wordt geld ingezameld voor de Hersenstichting, Raumafonds, Hartstichting, Kinderhulp, Longfonds, MaagLeverDarm, Epilepsie, Kankerbestrijding, Spierfonds, Nierstichting, Verstandelijk Gehandicapten, Brandwonden en Alzheimer.

Vorig jaar was de opbrengst € 14.978,04. In 2013 (het eerste jaar) was dit € 13.394,44. Hieruit blijkt dat deze manier van collecteren echt succesvol is.

We kunnen wel nog nieuwe collectanten (m/v) gebruiken; indien u interesse heeft dan graag contact opnemen met Ans Hermans, tel. 593610.

In de week van 1 t/m 7 april kunt u het collectezakje met de lijst in de bus verwachten. In de week van 8 t/m 14 april worden die weer bij u opgehaald.